Stamrecht banksparen produkten in aantocht

Stamrecht bankspaar produkten komen er snel aan

Nadat het per 1 januari 2010 wettelijk mogelijk werd de ontslagvergoeding te gebruiken voor stamrecht banksparen springen de eerste banken daarop in. De financieel dienstverlener ‘Brand New Day’ was de eerste aanbieder van banksparen voor gouden handdruk, en op korte termijn volgen er meerdere…

SNS bank introduceert stamrecht banksparen op 15 maart 2010

SNS Bank hoopt op 15 maart een versie van het banksparen bij ontslagvergoeding te introduceren. De direct uitkerende versie van de SNS Bank krijgt de naam ‘Gouden Handdruk Inkomen’ , en de uitgestelde bankspaarrekening wordt ‘Banksparen Gouden Handdruk’ . De direct uitkerende variant gaat vanaf de ingang maandelijks een bedrag uitkeren en de opbouwende variant houdt het geld een bepaalde tijd wordt vast zodat het rendeert.

ABN Amro is de volgende aanbieder van stamrecht banksparen

ABN AMRO komt eind maart met de ‘Gouden Handdruk Opbouwrekening’ en later in het jaar komt het met een aanvullende bankspaarrekening voor ontslagvergoedingen. Delta Lloyd verwacht haar ‘Gouden Handdruk groeirekening’ nog voor de zomer, net als ‘zusje’ Ohra die dit product ‘Gouden Handdruk rekening’ noemt. Rabobank komt per 1 april 2010 met een stamrecht spaarrekening waarbij het geld eerst op een rekening moet worden vastgezet (uitgestelde variant) . Per 1 juli verwacht Rabo de rekening ‘stamrecht uitkeren’ te introduceren (uitkerende variant).

Volg onze website voor de laatste introducties van stamrecht banksparen.

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »