Stamrecht banksparen: SNS Bank maakt voorwaarden bekend

Per 15 maart 2010 biedt SNS Bank een stamrecht spaarrekening aan. Over de hoogte van de rente kan de bank nog niets zeggen maar een naam heeft de rekening al wel: 'SNS Gouden Handdruk'.

Vaste en variabele rente bij de uitgestelde variant

Op de stamrecht spaarrekening van SNS kan worden gekozen tussen een vaste of variabele rente, zo is recentelijk bekend gemaakt. Dit is de uitgestelde variant waarbij u pas in de toekomst maandelijkse uitkeringen kunt ontvangen. De variabele rente groeit mee met de economie wat voor de klant een risico is: er is zowel kans op een laag rendement als op een hoog rendement. Voor variabele rente kan dit product worden afgenomen bij een ontslagvergoeding van € 5.000 of meer. Ook kunt u kiezen voor een vaste rente. Deze rente is vaak hoger dan een variabele rente, alleen groeit deze niet mee met de economie. Het minimale bedrag is € 500 en de rente moet worden vastgezet voor een periode van minimaal één en maximaal tien jaar.

Gouden Handdruk maandelijks laten uitkeren

Als u de gouden handdruk wilt gebruiken om een maandelijks inkomen te genereren kunt u kiezen voor de 'SNS Gouden Handdruk inkomen'. Deze rekening stort maandelijks een vast bedrag, waarbij belasting wordt ingehouden. De minimale storting is € 5.000. Bij het vinden van een nieuwe baan is het mogelijk de maandelijkse uitkering stop te zetten, maar dit gaat wel gepaard met een boete.

Wilt u een offerte ontvangen van de SNS Bank stamrecht rekening, stuur een mail naar info@goudenhanddrukspecialist.nl. Vermeld SVP uw naam, geslacht, adres, woonplaats en telefoonnummer. We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Gouden Handdrukspecialist adviseert over de mogelijkheden met een ontslagvergoeding. Gouden Handdrukspecialist kan een stamrecht spaarrekening of verzekering voor u afsluiten of een stamrecht BV oprichten.

Voor meer informatie over stamrecht sparen van SNS Bank kunt u terecht op: voorwaarden stamrechtsparen sns bank zijn bekend.

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »