Stamrecht banksparen: Rabobank zet uitgestelde variant in de markt

Na SNS Reaal en ABN-AMRO is Rabobank vanaf vandaag de derde bank die een stamrecht bankspaar product aanbiedt. Rabobank geeft het product de naam ‘Rabobank Gouden handdruk Sparen’.

Rabobank biedt alleen de uitgestelde variant aan

Rabobank biedt op dit moment alleen de uitgestelde variant aan. Dit product kent op dit moment een variabele rente van 2,75%. Bij de ‘Gouden Handdruk opbouwrekening’ van concurrent ABN-AMRO geldt een variabele rente van 2,8%. Bij het product van SNS Reaal geldt een variabele rente van 2,7%. Rabobank zit daar tussen. Rabobank meldt verder dat de klant pas gebruik kan maken van het product nadat een adviseur van de bank de situatie en wensen van de ontslagene in kaart heeft gebracht. Wanneer ‘Rabobank Gouden handdruk Sparen’ bij de situatie van de ontslagene past zal tot overeenkomst worden overgegaan.

Voorwaarden ‘Rabobank Gouden handdruk Sparen’

De stamrecht bankspaar rekening van Rabobank biedt alleen de uitgestelde variant aan en heeft een minimale inleg van €10.000,-. Wanneer de rekeninghouder over wil stappen naar een andere bank of verzekeraar zal de Rabobank €150,- aan administratiekosten in rekening brengen. Van de drie banken die stamrecht bankspaar producten aanbieden is SNS Reaal op dit moment de enige bank die zowel een uitgestelde als een direct uitkerende variant aanbiedt.

Goed advies bij aanwenden ontslagvergoeding is belangrijk

Om goed te bepalen welke optie het best past bij uw situatie en wensen is het aan te raden advies in te winnen bij een onafhankelijke adviseur. Wilt u een advies ontvangen over een stamrecht bankspaar rekening of een andere mogelijkheid, dan kunt u via het persoonlijke afspraak formulier contact met ons opnemen.

Gouden Handdruk specialist adviseert over de mogelijkheden met een ontslagvergoeding. Gouden Handdruk specialist kan een stamrecht spaarrekening of verzekering voor u afsluiten of een stamrecht BV oprichten.

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »