Stamrecht banksparen bij Delta Lloyd vanaf 31 mei 2010

Delta Lloyd zet 31 mei 2010 een stamrecht bankspaar product in de markt. Dat bevestigde de verzekeraar gisteren. De geblokkeerde bankspaarrekening voor ontslagen werknemers met een ontslagvergoeding krijgt de naam ‘gouden handdruk groeirekening’ mee.

Delta Lloyd is na Brand New Day, ABN – AMRO, Rabobank en SNS Reaal de vijfde aanbieder van het stamrecht banksparen. Bij stamrecht banksparen wordt de gouden handdruk gestort op een geblokkeerde bankspaarrekening waarna op een later tijdstip (uiterlijk op uw 65ste) wordt begonnen met uitkeren. Delta Lloyd biedt vanaf 31 mei 2010 alleen nog de uitgestelde variant aan. Daarmee is SNS Reaal op dit moment nog de enige bank die zowel de direct uitkerende als uitgestelde variant van het stamrecht banksparen aanbiedt. Eerder schrapte Delta Lloyd alle verzekeringen voor de opbouw van lijfrente kapitaal, waaronder die van de ontslagvergoedingen.

Op de ‘gouden handdruk groeirekening’ van Delta Lloyd wordt gespaard tegen een variabele rente. In de deposito kan tegen een vaste rente worden gespaard. Ook biedt Delta Lloyd een mogelijkheid tot beleggen. Wanneer de hoogte van de rente en de verschillende voorwaarden bekend zijn zullen wij u hier over informeren.

Gouden Handdruk Specialist adviseert u over de mogelijkheden met een ontslagvergoeding. Gouden Handdruk Specialist kan een stamrecht bankspaarrekening of verzekering voor u afsluiten of een stamrecht BV oprichten. Vraag voor meer informatie het gratis stamrecht boekje aan.

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »