Delta Lloyd zet stamrecht banksparen in de markt

Kort nadat zusterorganisatie Ohra het stamrecht bankspaarproduct in de markt zette, komt nu ook Delta Lloyd met de bankspaaroptie voor ontslagvergoedingen. Delta Lloyd noemt het product ‘Gouden Handdruk Groeirekening’.

De voorwaarden van de stamrecht bankspaarrekening van Delta Lloyd zijn hetzelfde als die van Ohra. Op dit moment is bij Delta Lloyd alleen de uitgestelde variant beschikbaar. De stamrecht bankspaarrekening houder kan bij dit product zowel beleggen als sparen. Over het saldo krijgt u een variabele rente op basis van de actuele rentestand. De rente is op dit moment 2,4%. De ontslagvergoeding kan ook tegen een vaste rente worden weggezet in een deposito.

Stamrecht banksparen is mogelijk sinds 1 januari 2010. Delta Lloyd is de zesde aanbieder van het product. Eerder kwamen Brand New Day, ABN-AMRO, OHRA, Rabobank en SNS Reaal met hun stamrecht bankspaarproduct. SNS Reaal is op dit moment de enige aanbieder die zowel de uitgestelde als de direct uitkerende variant aanbiedt. Later dit jaar zal Delta Lloyd ook de direct uitkerende variant in de markt zetten.  

Het is verstandig om te informeren naar de verschillende mogelijkheden met de ontslagvergoeding. Wanneer u meer informatie wilt over stamrecht banksparen of over het opzetten van een stamrecht BV kunt u contact met ons opnemen. U kunt hier alle aanbieders van het stamrecht banksparen vergelijken. 

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »