Stamrecht Banksparen: SNS Reaal verhoogt rente

De rente van het stamrecht bankspaarproduct van SNS Reaal is vanaf 2 juni 2010 verhoogd. SNS Reaal  heeft vandaag de rente van alle bankspaar producten van de drie afzetkanalen SNS Bank, REAAL Bancaire Diensten en SNS Regio Bank aangepast. Afhankelijk van het product is de rente aangepast met -0,40% tot + 0,30%.

Opvallend is dat SNS Reaal de stamrecht bankspaarrekening ‘SNS-bank Gouden Handdruk Inkomen’ met 0,1% heeft verhoogd heeft naar 2,8%. Daarmee is SNS Reaal samen met ABN-AMRO de bank met de hoogste rente voor stamrecht banksparen. SNS Reaal is interessanter omdat het momenteel de enige bank is die zowel de direct uitkerende als de uitgestelde variant van stamrecht banksparen aanbiedt. Naast de verhoging van de rente voor het stamrecht bankspaarproduct heeft SNS Reaal ook de vaste deposito rente gelijk gesteld aan die van de concurrenten.

Sinds 1 januari 2010 is het mogelijk om uw ontslagvergoeding te storten op een (geblokkeerde) stamrecht bankrekening. Inmiddels hebben Brand New Day, ABN – AMRO, Rabobank, Ohra, Delta Lloyd en SNS Reaal stamrecht bankspaarproducten in de markt gezet. SNS Reaal biedt als enige de direct uitkerende variant en de uitgestelde variant aan. U kunt de verschillende aanbieders en rentes op deze site met elkaar vergelijken.

Wilt u meer informatie over stamrecht banksparen of een andere fiscaal aantrekkelijke optie met de ontslagvergoeding zoals een stamrecht BV, dan kunt u contact opnemen met Gouden Handdruk Specialist.

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »