Gouden handdruk banksparen nu ook bij Nationale Nederlanden

In september had Nationale Nederlanden al aangekondigd dat zij in oktober 2011 gouden handdruk banksparen zou introduceren. Nu is het zover. Nationale Nederlanden introduceert een drietal producten voor gouden handdruk banksparen:

  1. Gouden handdruk Opbouwrekening met een variabele rente
  2. Gouden handdruk Opbouwrekening met een vaste rente (deposito)
  3. Gouden handdruk Uitkeringsrekening

Nationale Nederlanden biedt hiermee alle mogelijkheden op het gebied van banksparen gouden handdruk. De rentetarieven die Nationale Nederlanden hanteert zijn marktconform. De hoogte van de variabele rente voor de gouden handdruk opbouwvariant is 2,75%. De rentes voor de deposito varianten komen overeen met die van de concurrenten. Voor de direct uitkerende gouden handdruk banksparen zijn de rentes van Nationale Nederlanden hoger. Zo is de rente 3,0% bij een looptijd van 5 jaar, terwijl de rente bij SNS Bank 2,4 % is (0,6% lager). Nationale Nederlanden is dus een interessante aanbieder voor gouden handdruk banksparen. Vraag de adviseurs van Gouden Handdruk Specialist voor een vrijblijvend advies.  

Wij zullen gouden handdruk banksparen van Nationale Nederlanden binnenkort toevoegen aan onze vergelijkingsmodule gouden handdruk banksparen.

 

 
Ontslagvergoeding & Transitievergoeding

Bestel het gratis boek

Ontslagvergoeding 2019

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslag-regels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.
Vraag direct aan »

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een persoonlijk, gratis en objectief advies
Lees meer »

Bezoek een lezing

2019
"Belasting besparen met uw ontslagvergoeding"
Aanmelden »